NATICK NEXT GENERATION REMODEL

Natick, MA

The Next Generation Remodel Project makes a bold statement on an otherwise quiet Natick side street. With a bold color scheme, completely reconfigured first floor, and expanded living spaces that spill into the outdoors, what was once a quaint two-story home has been transformed into an open and inviting family residence. 

The renovation of the home was extensive and included relocation of the kitchen, dining room, and powder room, and the critical removal of a central fireplace and chimney. With a more open plan to work with, KMA focused on connectedness between the first floor shared spaces. The kitchen now resides at the rear of the house, adjacent to both the completely updated family room and an exterior crushed-stone patio. The existing three-season room was expanded and converted to insulated space that now serves as an office and first floor bedroom, completing the remodel of the first floor.

The second floor saw the renovation of the bedrooms and master bathroom, while the unfinished basement was made into a den and mudroom that is accessed by the garden-level garage.

Keri was an absolute pleasure to work with from the start of our project to the final stages. She was personable and approachable, she listened to our wants and needs and interpreted everything we asked for perfectly in her drawings. She welcomed feedback, and had such a warm and creative mind that made working with her so easy.

2023

Year Completed

200 SF

Addition Square Footage Area

4

Bedrooms

3

Bathrooms

PROJECT GALLERY

Click Images to Expand

CONTACT US

NEW BUILDS ⋅ ADDITIONS ⋅ RENOVATIOS